Madordning

På BFI har vi en velfungerende madordning. I samarbejde med madudvalget, skoleleder, køkkenpersonale og elevråd opsættes der klare fremtidige mål for, og krav til maden og skolen, herunder økonomi samt højtider.

Derudover bestræber vi os på at indføre en ny ret hver måned, samt gradvist at indføre vegetariske retter. Hvor det er muligt, vil der blive købt økologiske basisvarer, såsom mel, pasta og mælk, samt lokale varer i form af frugt, olie m.m.

Se mere på www.altomkost.dk

På BFI har vi bronzemærket i økologi

Måltidspolitik

  • maden laves så vidt muligt fra bunden
  • der lægges vægt på nøglehulsmærket, økologi og fuldkornslogo
  • der er fokus på sæson og madspild
  • de 10 kostråd følges

Ved buffet uddeles der mad efter Y-tallerkenen

  • 2/5 kartofler, ris pasta, brød
  • 2/5 grøntsager, frugt
  • 1/5 kød, fisk, fjerkræ, æg ost, sovs